Hemleverans/ Kotiinkuljetukset

https://soderbyboden.fi/bestallingar/

Corona info
Vi tar corona-situationen på allvar.Vi gör allt för att vår butik ska förbli ett säkert utrymme. Vi följer myndigheternas instruktioner, vi skakar inte hand med kunder och vi jobbar endast symtomfria. Vi vill ändå påminna om att man inte behöver besöka oss för att handla.

På vår hemsida www.soderbyboden.fi finns ett besällingsformulär. Formuläret är s.a.s öppet och du kan fritt fylla i varorna du önskar. När beställningen når oss går vi igenom den, ber om ev. förtydningar och bekräftar beställningen. Vi hämtar gärna hem ända till trappan och lämnar fakturan och varorna där. Gör beställningen gärna dagen innan så har vi bättre möjlighet att förse er med rätt sortiment.

Känns nätsidan skrämmande? Du kan alltid ringa 019-540699 så plockar vi ihop beställningen tillsammans endera för avhämtning eller hemkörning.

Med dessa åtgärder strävar vi både efter att bekämpa virusets spridning och bibehålla vår förmåga att betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt.

Korona info
Suhtaudumme koronatilanteeseen vakavasti. Teemme kaikkemme, jotta kauppamme pysyisi turvallisena tilana. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia, emme kättele asiakkaita, emmekä työskentele puolikuntoisina. Muistuttaisimme kuitenkin, että ostaminen järjestyy myös puhelimen ja sähköpostin välityksellä, joten paikan päällä ei tarvitse käydä.

Kotisivuillamme www.soderbyboden.fi on tilauslomake joka on ns. avoin jonne voi täyttää tilauksen tuotteet. Kun tilaus saapuu meille käymme läpi, pyydämme ehkä tarkennuksia ja vahvistamme sen. Tuomme mielellämme tavarat kotiportaille saakka ja jätämme tuotteet ja laskun teille. Tee tilaus päivää aikaisemmin niin meillä on paremmat mahdollisuudet palvella teitä paremmin.

Tuntuuko nettisivu hankalalta? Voit aina soittaa 019-540699 ja poimimme tilauksen yhdessä puhelimitse nouto tai kotiinkuljetusta varten.

Näillä keinoilla pyrimme sekä kantamaan vastuumme viruksen leviämisen estämiseksi, että turvaamaan kykymme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Annons