Vägen hem- teaterbiljetter

Pellinge Ungdomsförbund sätter upp “Vägen hem”, en nostalgifylld musikalisk pjäs om Tove Janssons liv på Pellinge. Pjäsen är skriven av skådespelaren Kim Gustafsson som är född och uppvuxen på Pellinge. Familjen Jansson var sommarbosatt hos familjen Gustafsson i ca.50 år, som material för pjäsen har använts tidigare opublicerad brevväxling mellan dem, andra Pellingebor och familjen Jansson. Den nyskrivna musiken är komponerad av Sami Hult och framförs akustiskt med piano och violincello.

“Vägen hem” behandlar konstnärsfamiljens liv och leverne på Pellinge ur öbornas synvinkel, den speciella symbios mellan skäribor och kosmopolitiska konstnärer som var upphovet till så många berättelser och folkkära filurer som i dag är kända i hela världen.

Föreställningarna i augusti kommer att hållas i och omkring just det båtskjul i Eidisviken där Tove själv spenderade mycket tid och bl.a. firade sin 75-årsdag. I fonden ser man havet och det sund genom vilket “flickorna” så ofta körde ut till sitt älskade Klovharun.

Bild

Information om bokningen av biljetterna till pjäsen Vägen Hem:

Biljetter på nätet:
För bokning av biljetter på nätet gå till http://www.pufb.nsu.fi/start/ och klicka dig vidare
Nätboknigar kan göras fram till 10 dagar före föreställning.

Därefter kan biljetter köpas direkt i Söderby-Boden eller bokas per telefon tfn 040-1513569, vard. kl. 11–17 och avhämtas enligt överenskommelse .

Per telefon:
040-1513569 vard. kl. 11–17

Annons